Energielabels

voor woningen en bedrijven

Energielabel aanvragen

De deskundige adviseurs van onze partners zijn gecertificeerd voor het opstellen van energielabels. Onze adviseurs staan graag voor u klaar
Flexibiliteit en snelheid van handelen zijn twee van de voornaamste troeven van MOES Energieadvies en Service – zowel bij grote als kleine opdrachten. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag.
Twijfelt u of u voor uw bedrijfspand een energielabel nodig heeft? Neem dan zeker contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Energielabels voor woningen

Vanaf 1 januari 2021 hebt u bij de aanvraag van een energielabel voor uw woning een energieadviseur nodig.

De deskundige adviseurs van onze partner zijn gecertificeerd voor het opstellen van energielabels. Als u een energielabel wilt aanvragen, staan zij graag voor u klaar.
Voor een aanvraag energielabel woningen stuurt u een e-mail met uw gegevens naar info@moes-energie.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer:
076 230 50 46

Energielabels voor bedrijfspanden

Sinds 2015 is het verplicht om een energielabel voor uw bedrijfspand aan te vragen. Hiermee wil de overheid bedrijven stimuleren om energiebesparende maatregelen toe te passen.

Hebt u een (nieuw) energielabel nodig voor uw bedrijfspand? Onze partner is gecertificeerd voor het opstellen van energielabels voor de woningbouw en utiliteit.  Op het energielabel worden ook verschillende energiebesparende maatregelen toegelicht. Zo bent u na ontvangst van uw label ook op de hoogte van mogelijke extra besparingen.