Over ons

Bij MOES Energie geloven we dat elke onderneming recht heeft op transparant, eerlijk energieadvies. Sinds onze oprichting in 2018 zetten we ons vol overgave in om bedrijven te helpen besparen op hun energiekosten en te verduurzamen. Met onze onafhankelijke expertise, persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen ontzorgen we u volledig op het gebied van energie.

500+
Klanten helpen besparen

Onze missie: Maximale besparingen, minimale impact

Wij zijn ervan overtuigd dat kostenbesparing en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom is het onze missie om ondernemers te helpen hun energiekosten te verlagen terwijl we samen werken aan een groenere toekomst. Met slimme inkoopstrategieën, gerichte besparingsmaatregelen en de overstap naar hernieuwbare bronnen realiseren we significante voordelen voor uw portemonnee én het milieu.

500+
Klanten geholpen
Gemiddeld 20% besparing op energiekosten

Een gepassioneerd team van energiespecialisten

Al sinds 2018 staat ons team van ervaren adviseurs klaar om u te helpen met al uw energievragen. We zijn gediplomeerd hbo'ers en worden versterkt door een netwerk van gespecialiseerde partners. Daardoor kunnen we u altijd een passende oplossing bieden, ongeacht uw branche of vraag.

Met meer dan 12 jaar ervaring in de energiemarkt weten we als geen ander hoe de markt werkt. We adviseren bedrijven over de inkoop van elektriciteit en aardgas, en helpen u graag met het verduurzamen van uw energiestromen.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

MOES nam mijn energieadministratie volledig uit handen. Een grote opluchting voor ons bedrijf.

Eindelijk een helder overzicht van onze mogelijkheden qua besparingen en beter milieu.

Onze adviseur wist precies waar we op konden letten en welke contracten het meest geschikt zijn voor ons.

Dankzij de energievergelijker van MOES Energie hebben we in één oogopslag kunnen zien welk contract het beste bij ons past. De overstap was zo geregeld en nu besparen we honderden euro's per jaar.

Ik was altijd huiverig om over te stappen van energieleverancier, maar de adviseurs van MOES Energie hebben me hier persoonlijk in begeleid. Ze dachten echt met me mee en vonden een oplossing die perfect aansluit bij mijn onderneming.

De energievergelijker was zo eenvoudig in gebruik dat ik me afvroeg waarom ik dit niet eerder had gedaan. In een paar klikken had ik al een voorstel op maat met een besparing van 20%! De service van MOES Energie is echt top.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We bespreken graag uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden.